Zenekarunk tagjai

Togyeriska Imre - DzsunziTogyeriska Imre (Dzsunzi)
billentyűk, vokál

 Dzsunzi  a felelős a színpadon, hogy ne keverje össze a fekete és fehér billentyűket a hangszerein szállításkor és szállítás után egyaránt. Magas termetével minden kis apróságot szemmel tud tartani, ezzel nagy biztonságérzetet teremt a színpadon.Erdős Zsolt - ZsoltiErdős Zsolt (Zsolti)
ének, szövegelés

Mit is írhatnánk az együttes frontemberéről? Szeret énekelni, az biztos. Régebben a spárgában érkezés a színpadra világrekordját is majdnem megdöntötte, de sajnos lefelé érkezés után a felállás nem sikerült túl fényesen. Szerencsére nem fordított hátat a közönségnek így nem tette magát közönségessé.

 

Csikós Csaba - CsabiCsikós Csaba (Csabi)
dobok, vokál

Csabi nagyon hatékony pontossággal veri a dobfelszerelést, több fellépés után glettelnünk kellett az épületen keletkező repedéseket és az ország üveges mesterei is nagyon szeretik, ha koncertezik A Dzsunzi Music Bt. a városukban, Garantált a hétvégi vastag bevétel.

 

Farkas Dani - FafaFarkas Dániel (Fafa)
gitár, vokál

Ő az akit nem szokott zavarni, ha egy két húr elszakad és előfordul, hogy a közönség közül kell vissza csalogatnunk. Mindig viszünk magunkkal Dani csalogató ládát, amelyben titkos eszközök találhatóak. Quiz játékunkban ezzel kapcsolatos kérdésünk is lesz majd.

 

BaráthBaráth István (Pisti)
basszusgitár

Pistiről csupán annyit árulhatunk el, hogy nagyon jól használja hangszerét - a közvélemény kutatásunkon ez derült ki. A megkérdezettek nagy százalékban dicsérték remek stílusát és tudomásunkra hozták, hogy köszönik szépen, de már nem tudnak meginni még egy pálinkát... Na és persze Ő a Vasorrú bába kedvence.