Hírek

Friss hírek, beszámolók, érdekességek a csapat (BT) életéből.

Újult erővel!

Kedves Olvasó / Érdeklődő!

 

Legutóbb 2019-ben jelentkeztem hírekkel, a zenekarról.

Sajnos van kifogás bőven, hogy miért történt ez az irdatlan íratlanság”.

Az biztos, hogy 2020 elején a nátha új ruhába öltözött, ezért, ha sikerült is fellépni valahol,

azt még mi sem tudhattuk merre keressük és kiket hívhatunk a hallgatóságba. 

Szerencsére egyikünk sem fázott rá a megfázásokra, tehát örömmel jelenthetem, hogy még élünk!!! 

Gitármánia Tábor

 Sziasztok Emberek!A hibernációból jég lében még, de már félig olvadtan, újra itt vagyok.Keresem a szavakat, amelyeket lehet meg sem kell találni, úgyhogy mintha nem telt el volna túl sok idő, egyből, így jég után mondom a híreket.Az országban, határainkon és  a tengereken is túl egyre többen tudják, hogy idén ismét lesz Gitármánia Tábor, a 26-odik.  Annak idején  is voltak emberek,  akik fontosnak érezték azt, amit szeretnek , A ZENÉT (természetesen a szüleiket is szerették stb..).Ez a tábor közel áll a Dzsunzi Music zenekarhoz.

Ígéret és az Angyal

Ahogy azt a bemutatkozásban megígértem, a Dzsunzi Music Baráti Társaság barátait a teljesség igénye nélkül, de apránként csepegtetve bemutatom.

Nos, akiről már biztosan hallottatok, mert országszerte ismert a neve: Tóth István és a bemutatkozóban már írtam róla. Ő a mi Pityeszünk, aki nem csak jó barát, hanem a zenekar színpadi hangzásáért is felelős személy.

ROCK Fm 95,8

2018. április 5.-én az a megtiszteltetés érte a zenekart, hogy kedvenc rádiónkból mi szólhattunk és zenélhettünk a kedves hallgatóknak. A Rock Reggel elnevezésű műsorban kettő dalunkat adhattuk elő ( Messze a tenger, Határock nélkül), amelyet a facebook-on élőben közvetítettek.